Enneagram

Wat is jouw energiepeil? Ben je op weg naar een burn-out?

Wat is jouw loopbaanprofiel?

Welk persoonlijkheidsstype ben jij?

Welk persoonlijkheidstype ben jij?

“Ben jij een aangepaste bemiddelaar, attente helper of stille specialist? Of toch een actieve bepaler, strikte perfectionist of competitieve presteerder? Nee….allicht ben je een intense creatieveling…..of nee, een loyale scepticus….ja, nu weten we het: je bent een enthousiaste visionair! ….of toch niet….?”

Prijs

Standaardversie 250€

Professionele versie 420€

Wat krijg je hiervoor?

De standaardversie levert een standaardrapport van 22 pagina’s op + een debriefing van 1u live (na het COVID-tijdperk) of via een onlinetool.

De professionele versie levert een professioneel rapport van 42 pagina’s op + een diepgaande debriefing van 2u live (na COVID-tijdperk) of via een onlinetool.

Het Enneagram is een uitgebreid kader voor persoonlijke ontwikkeling dat niemand in hokjes wilt plaatsen. Wel zorgt het voor een meer persoonlijk bewustzijn, zelf-ontdekking en een grotere emotionele intelligentie.

Het Enneagram onthult de gedragspatronen die ons onbewust beïnvloeden en motiveren om op bepaalde manieren te handelen. Wanneer we ons bewust worden van die onderliggende patronen en motivaties, kunnen we deze overstijgen en doelbewust kiezen voor een rijkere en tolerantere manier van zijn. Het Enneagram stimuleert individuen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gedrag en ontwikkeling door hen te helpen begrijpen waarom ze op een bepaalde manier handelen of reageren.

Wat zit erin voor jou?

Een persoonlijk rapport over jouw type, jouw bijzonderheden en mogelijkheden tot groei.

Een kans om aan de slag te gaan met blinde vlekken en/of die eigenschappen van jezelf die je liever wat minder in de verf wilt zetten.

Een kans om bepaalde thema’s die je momenteel belemmeren met een sparringpartner in alle vertrouwelijkheid onder het vergrootglas te leggen (als je kiest voor verdere coaching na de briefing).

Een unieke kans om, op een uitgebreide basis van zelfkennis, blijvend aan de slag te gaan met je zelfontwikkeling en hoe jij je presenteert aan de wereld.

Wil je daarna individuele loopbaancoaching dan kan je instappen bij onze erkende loopbaancoaches via de loopbaancheque aan 90€/7 uren (als je hier recht op hebt) of individuele coaching aan 85€/uur.

Wens jij jouw profiel in kaart te brengen via een evidence based onderbouwde test?

Bestel dan hieronder en ontvang de link naar de online test binnen de 24 uur na betaling in jouw mailbox. Je betaalt momenteel slechts 250€ (incl. BTW) voor de standaardtest + terugkoppeling van jouw score via een persoonlijk online gesprek (max. 1 u).